Groepsaccommodaties

Organiseer je een vriendenweekend, familieweekend, zakelijke bijeenkomst of elders? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende accommodatie. Bij ons in de Achterhoek heb je de keuze uit niet één, niet twee, maar drie sfeervolle groepsaccommodaties.

Groepsaccommodatie “Erve Vöske”
in Groenlo


Erve Vöske heeft dankzij haar mooie, centrale ligging voor een ieder wat wils. Zo ligt deze groepsaccommodatie op loopafstand van zowel het bourgondische centrum van Groenlo als natuurspeeltuin “Ravott’n” (welke gesitueerd is in stadspark de Grolse Weiden). Dit riante en sfeervolle vakantiehuis beschikt daarnaast over een schitterende omheinde tuin van circa 2,5 hectare en biedt met 8 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 16 personen.

kort weekend al vanaf € 1.166,-

Groepsaccommodatie “Puur Geluk”
in Groenlo

Genieten van een luxe en royaal vakantieverblijf gelegen op slechts 10 minuten wandelen van het mooie, oude Vestingstadje Groenlo? Dan ben je bij deze groepsaccommodatie aan het juiste adres. Omgeven door uitgestrekte weilanden is dit een heerlijke plek om tijd door te brengen met familie, vrienden, collega’s of anderszins. Voldoende ruimte om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken in de privacy van je eigen slaapkamer met douche. 

kort weekend al vanaf € 1.541,-

Groepsaccommodatie “Het Huuskesbos”
in Eibergen

Het Huuskesbos is een groepsaccommodatie met een grandioos uitzicht, welke verscholen ligt in een prachtig bos van circa 10 hectare. Dit vakantiehuis biedt plaats aan groepen tot en met 18 personen en telt 9 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen sanitaire ruimte met toilet en douche. Met natuurgebieden als “De Leemputten” en “Het Duitse Zwillbrocker Venn” (bekend vanwege zijn kolonie flamingo’s en meeuwen) op nog geen kilometer afstand, is deze vakantiewoning een ideaal uitgangspunt voor wandel- en fietstochten.

kort weekend al vanaf € 1.665,-