groepsaccommodaties

Organiseer je een vriendenweekend, familieweekend, zakelijke bijeenkomst of elders? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende accommodatie. Bij ons in de Achterhoek heb je de keuze uit niet één, niet twee, maar drie (de derde accommodatie wordt eind 2020 geopend) sfeervolle groepsaccommodaties.

groepsaccommodatie “erve Vöske”
in Groenlo

Gelegen op een prachtige locatie, op loopafstand van het centrum van Groenlo en rivier de Slinge, ligt deze sfeervolle vakantiewoning. Dit riante vakantiehuis beschikt over een schitterende omheinde tuin van circa 2,5 hectare en biedt met 8 slaapkamers plaats aan groepen tot 18 personen.

kort weekend al vanaf € 1.116,-

groepsaccommodatie “het Huuskesbos”
in Eibergen

Deze moderne groepsaccommodatie met fantastisch uitzicht, ligt verscholen in een prachtig bos van circa 10 hectare. Dit vakantiehuis biedt met 9 slaapkamers plaats aan groepen tot 18 personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen sanitaire ruimte met zowel een toilet als douche.

kort weekend al vanaf € 1.565,-

groepsaccommodatie “Puur Geluk”
in Groenlo

Genieten van een luxe en royaal vakantieverblijf gelegen op slechts 10 minuten wandelen van het mooie, oude Vestingstadje Groenlo? Dan ben je bij deze groepsaccommodatie aan het juiste adres. Omgeven door uitgestrekte weilanden is dit een heerlijke plek om tijd door te brengen met familie, vrienden, collega’s of anderszins. Voldoende ruimte om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken in de privacy van je eigen slaapkamer met douche. Beter beeldmateriaal volgt binnenkort, accommodatie is half oktober gereed.

kort weekend al vanaf € 1.466,-